Žijem...vn...ika

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

U nás taká obyčaj...

U nás je taká obyčaj-dcéra chodí navštevovať mamu.Som si uvedomila,že to platí v našej rodine generácie dozadu,čo sa ja pamätám.Možno aj preto,lebo dcéry išli za nevesty a potom chodili za mamou sa porozprávať/posťažovať/.Funguje to hlavne preto,že bývame v jednej dedine.Máme teraz na túto návštevu zaužívanú každú nedeľu/ a aj vtedy,keď treba/.Prebieha to takto:moja dcéra príde ku mne,porozprávame sa-ja mám návštevu-a potom ideme k mojej mame/dcéra a vnučka/na návštevu.Aj teraz sa už teším na nedeľu! Moja mama-Alžbeta-mala meniny a tak to bude aj s malou oslavou.

všeobecné | stály odkaz

Komentáre

  1. Unás taká obyčaj, že manželku si požičaj!
    Uprosil jsem kámoše, kolegu ze společnýho povolání, že puč mi jí, dyť jsem zůstal naprosto vopuštěnej, manželka s dětma u maminky, já bych čínu, přece tam nepůjdu sám jako debil vopuštěnej. Dyť klub opuštěných srdcí je až v Jíncích! A pučil mi jí, no.
    Dali jsme si maso čtyř barev, vokolo měli hady a všechno, vskutku pompézní atmosféra náležitá. Vrátil jsem mu jí těsně s půlnocí, vpořádku, spokojena evidentně, mírně ochablá, tenze mírně podprůměrné, vospalá, ale si myslím, že šťastná. To bylo asi tím saké, nebo co. Já to teda nemusím, normálně vodka, fernet a jedu.
    Tydlencty cizokrajný, asijský opijáky, co toho musíš vypít kýbl a pustit si plyn, aby se ti mírně točila hlava, tak pardon. Ale byli jsme styloví:-))))
    publikované: 20.11.2010 13:01:21 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. No, čo o už...
    máte inú obyčaj.
    publikované: 20.11.2010 17:07:37 | autor: vyfack-naiv (e-mail, web, autorizovaný)
  3. to je správne,
    ked chodí dcéra k mame,mama k mame..dobre nám je - kým sa máme.. :-))
    publikované: 20.11.2010 17:52:42 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. RADOSŤ,
    obdivujem Tvoju stálu potrebu rýmovať.Je to fajn.
    publikované: 20.11.2010 18:04:00 | autor: vyfack-naiv (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014